Boråstapeter lemmikkikotiin

Monissa lemmikkikodeissa mietitään kuumeisesti, sopivatko tapetit lainkaan kotiin, jossa on vilkkaita lemmikkieläimiä, jotka saattavat kokeille uuteen tapettiin niin hampaitaan kuin kynsiäänkin. Pitkän kokemuksen omaava Boråstapeter, joka tunnetaan Suomessa paremmin nimellä Kotitapetti, kuitenkin tarjoaa onneksi monia edullisia ja kestäviä tapettivaihtoehtoja, jotka uskaltaa aivan hyvin hankkia myös lemmikkikotiin!

Boråstapeterin taustafilosofia

Boråstapeterin perustajan taustafilosofiana toimi ajatus, jonka mukaan jokaisessa ruotsalaisessa kodissa pitäisi olla mahdollisuus sisustaa kotia kivaksi tapeteilla. Tätä ajatusta voidaan toteuttaa nyt myös Suomessa Boråstapeterin alettua toimia Suomessa Kotitapetti-nimisen verkkokaupan kautta. Verkkokaupan ansiosta edulliset ja laadukkaat tapetit ovat nyt myös suomalaisten lemmikkikotien ulottuvilla!

Hyvinvointia kauniista kodista

Lemmikkikoti kannattaa pyrkiä varustamaan niin, että siellä on mahdollisimman hyvät olosuhteet lemmikille ja omistajalle. Lemmikki toki tuskin arvostaa kauniita tapetteja kodin seinillä, mutta omistajalle kaunis koti on kutsuva turvasatama, jossa on mukava rentoutua ja viettää aikaa lemmikkien kanssa. Kun omistaja voi hyvin, myös lemmikit voivat hyvin! Omistajan hyvinvointi nimittäin heijastuu herkästi myös lemmikkieläimiin, sillä esimerkiksi syvästi masentunut omistaja ei välttämättä jaksa huolehtia myöskään lemmikkiensä hyvinvoinnista.

Suosi helppoutta ja kestävyyttä

Myös lemmikkikodin toimivuuteen kannattaa panostaa. Toimivassa lemmikkikodissa on esimerkiksi hyvät säilytystilat sekä lemmikin että omistajan ulkoiluvarusteille ja muille tarvikkeille. Kun tavarat ovat paikoillaan ja aina käden ulottuvilla, on omistajalla matala kynnys lähteä ulkoilemaan lemmikin kanssa säällä kuin säällä.

Tapettien osalta lemmikkikodissa kannattaa suosia mahdollisimman kestäviä vaihtoehtoja. Olisi myös hyvä, jos uusi tapetti hylkisi likaa ja jos sen pintaa voisi ainakin kevyesti pyyhkiä tarpeen tullen. Onneksi Kotitapetilta löytyy myös sen verran edullisia tapettivaihtoehtoja, että tapetit voi tarvittaessa uusia säännöllisin väliajoin, jos ne alkavat lemmikkikodissa repsottaa hieman sieltä täältä.

Leave a Reply

mts_cool