Syntymäjuliste uudelle koiranpennulle

Uuden perheenjäsenen syntymää halutaan perinteisesti juhlistaa monin eri tavoin. Vauvoille suunniteltavat syntymäjulisteet ovat olleet jo pitkään todella suosittuja, ja laadukas syntymäjuliste onkin upea sisustuselementti, joka kertoo siitä, että perhe on saanut uuden rakkaan perheenjäsenen. Monessa perheessä uusi koiranpentu, tai muu lemmikkivauva, on nykyisin jo lähes lapsen asemassa. Koiranpennuille on jo alettu järjestää babyshowereita ja sukupuolen julkistamisjuhlia – aivan kuten ihmislapsillekin, joten miksipä uudelle koiranpennulle ei voisi hankkia myös syntymäjulistetta?

Inspiraatiota vauvojen syntymäjulisteista

Vauvan syntymäjuliste on oivallinen inspiraation lähde, kun lähdetään suunnittelemaan koiranpennulle soveltuvaa julistetta. Vauvojen kohdalla netissä on voinut jo pitkään luoda vauvalle oman ja ainutlaatuisen syntymäjulisteen vauvan syntymämittojen mukaan. Kuvituksessa vauvaa esittävä luonnos skaalataan vastaamaan vauvan luonnollista kokoa hänen syntymähetkellään. Ei olekaan ihme, että näistä julisteista on tullut niin kovin rakastettua taidetta!

Samantapainen juliste on mukava muisto myös koiranpennun syntymästä! Tällainen juliste onkin hyvä lahjaidea uuteen koiraperheeseen. Markkinoilta ei vielä taida löytyä palvelua, joka valmistaisi koiranpentujen syntymäjulisteita, mutta taitava taiteilija voi kyllä luoda koiranpennun syntymää juhlistavan julisteen käyttämällä vauvojen syntymäjulisteita inspiraation lähteenä. Julisteen maalaamista tai piirtämistä varten hän tarvitsee koiranpennun syntymämitat, minkä lisäksi julisteeseen voidaan lisätä esimerkiksi koiranpennun nimi. Julisteeseen voidaan kirjata ylös myös esimerkiksi pennun sukupuu.

Pieni koiranpentu kaipaa uudessa kodissa lähes samantapaista hoitoa ja hoivaa kuin pieni ihmislapsi. Aluksi sen voi olla haastavaa olla esimerkiksi yksikseen kotona, minkä lisäksi koiranpentu vaatii siisteyskasvatusta ja se tulee opettaa uuden kodin tavoille. Tätä taustaa vasten kuulostaa täysin luonnolliselta, että myös koiranpennun tuloa uuteen kotiin juhlistetaan upealla ja laadukkaalla julisteella, joka kertoo, että tässä kodissa koiranpentu elää rakastettuna perheenjäsenenä, jonka syntymää on syytä juhlistaa!

Lemmikit

Leave a Reply

mts_cool