Zoo.fi pukee koirasi!

Zoo.fi auttaa sinua pukemaan lemmikkisi sään vaatimalla tavalla. Osa koiraroduista tarvitsee Suomen koleassa säässä ulkoiluvaatteet ja pitkän talven varalle kannattaakin ostaa kerralla useampi laadukas asu! Kerralla kannattaakin laittaa koko lemmikin vaatekaappi kuntoon, sillä Zoo.fi tarjoaa maksuttomat toimitukset, kun asiakas tekee yli 50 euron tilauksen. Verkkokaupan laajoista valikoimista ei ole vaikeaa löytää kivoja tuotteita yli 50 eurolla. Toimitukset ovat onneksi nopeita, joten koirakaverisi pääsee pian nauttimaan uusista asusteistaan!

Koiran talvivaatteet

Etenkin ohutturkkiset, laihat, nuoret ja vanhat koirat palelevat helposti, minkä vuoksi etenkin näihin ryhmiin kuuluvan koiran omistajan kannattaa seurata koiransa käytöstä tarkkaan talviulkoilun aikana ja hankkia koiralle tarvittaessa asianmukaiset ulkoiluvarusteet. Oman koiran käytöksen lukeminen on kaiken A ja O päätettäessä tarvitseeko koira ulkoiluvaatteita ja millaiset ulkoiluvaatteet se mahdollisesti tarvitsee.

Jos esimerkiksi huomaat koirasi alkavan nostella kylmällä säällä jalkojaan epätavallisella tavalla, ei koiran kanssa kannata olla kauaa ulkona ja seuraavalla kerralla koiran tassut kannattaa suojata asianmukaisilla asusteilla. Terve maalaisjärki on kuitenkin aina tarpeen päätettäessä koiran pukemisesta ja sen asusteiden valinnasta! Erityisesti koirarodun käyttötarkoitus vaikuttaa siihen, kuinka kylmänarka koira on. Myös rodun alkuperäinen kotimaa vaikuttaa sen kylmänarkuuteen. On ihan eri asia liikkua ulkona pakkasella huskyn kuin vaikkapa greyhoundin kanssa!

Esimerkiksi koiran takki tai haalari on loistava valinta kaikista kylmimpiin talvipäiviin! Zoo.fi tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja koiran talviulkoiluun. Tyylikästä neulemaista ilmettä etsivän koiranomistajan kannattaa tutustua esimerkiksi Gustaf och Evita -villatakkeihin, jotka ovat ihanan pehmeitä koiran päällä ja tekevät koirasta upean muoti-ikonin! Tämä vaihtoehto ei ole paras valinta metsälenkeille, mutta kaupunkiolosuhteissa koiran kanssa on kiva näyttäytyä ulkona, kun molemmat on tällätty sävy-sävyyn tyylikkäisiin neuleisiin.

Märkien syyspäivien ulkoilu

Märkinä syyspäivinä haasteena ovat koiran kastuminen ja kuraantuminen. Tämä on monelle koiranomistajalle hermoja raastavaa aikaa, sillä kuraa kantautuu helposti myös sisälle kotiin eikä märkä koira myöskään tuoksahda kovin hyvälle. Ikävä haju leviää helposti kodin kaikkiin huoneisiin ja kotiin tulee nopeasti tunkkainen ilmapiiri. Onneksi Zoo.fi tarjoaa myös tähän haasteeseen useita ratkaisuvaihtoehtoja, kuten näppärä ja tyylikäs Hurtta Downpour Suit Raven -haalari.

Hurtta Downpour Suit Raven -haalari pitää vettä ja kestää likaa. Se suojaa koiraasi erittäin hyvin, sillä siinä on korkea kaulus, joka estää sateen pääsyn haalarin sisälle. Näin koirasi pysyy kuivana. Haalarista löytyy lisäksi runsaasti heijastimia, mikä auttaa koiraasi näkymään myös pimeässä. Tämä on tärkeä ulkoilutuksen turvallisuutta lisäävä tekijä! Hurtta Downpour Suit Raven -haalaria voidaan käyttää myös talvella lumisella säällä suojaamassa koiran turkkia lumelta. Haalarin hinta riippuu sen koosta ja on noin 56 eurosta 75 euroon. Talvisäällä herkästi palelevalla koiralla kannattaa käyttää tämän haalarin alla Hurtta Body Warmeria.

Koiran turkkia kannattaa suojella kastumiselta ja likaantumiselta, koska esimerkiksi lumipaakut tuntuvat koirasta ikäviltä ja turkki saattaa takkuuntua, ellei sitä suojella ulkoilun aikana. Kun ulkoillessa käytetään koiralla haalaria, ei lika kulkeudu kaikkialle kotiin, sillä suojahaalari on helppo riisua heti eteisessä tai vaikkapa kodinhoitohuoneessa.

Liukueste sukat kotiin

Koirasukat ovat hyvä asuste koiran tassujen suojaamiseen. Löydät laadukkaat koirasukat Zoo.fi -verkkokaupasta. Kannattaa suosia luistamattomia ja mahdollisimman pehmeitä koirasukkia, kuten Trixien luistamattomat koirasukat, joita Zoo.fi tarjoaa useassa eri koossa. Edullisimmillaan tämä malli maksaa alle 11 euroa, mutta tarjoaa hyvää suojaa karvakaverisi tassuille. Erityisen hyvin nämä sukat sopivat hieman iäkkäämmille koirille, jotka tarvitsevat jo hieman tukea vanhoille tassuilleen. Koirasukat suojelevat koiran tassuja pieniltä haavoilta, huonekaluilta sekä lattialta.

Leave a Reply

mts_cool