Inspiroidu televisiosta tutuilla jalkineilla

Lemmikeillä on harvemmin kengille tarvetta – mitä nyt koira saattaa talvipakkasilla hyötyä töppösistä. Hevostenkin jaloista kengät tunnetusti löytyvät. Lemmikin omistajan on kuitenkin pidettävä huoli omien jalkojensa suojaamisesta asianmukaisilla jalkineilla, vaikka oma eläinystävä ei sellaisia tarvitsisikaan. Inspiraatiota kenkäostoksille voi ammentaa esimerkiksi meille kaikille tutuista televisiosarjoista!

Sinkkuelämää-sarja esittelee luksusmerkkejä
Sinkkuelämää on tunnettu sarjana, jossa vaatteet ja kengät brändeineen ovat vahvasti esillä. Sarjasta ovat syöpyneet ihmisten mieliin ja unelmien ostoslistoille erityisesti Christian Louboutin- ja Manolo Blahnik -luksuskenkämerkit, joista jälkimmäisiä käytetään, ihastellaan tai muuten vai sivutaan keskustelussa melkeinpä sarjan jokaisessa jaksossa. ”Manolot” nousivatkin käytännössä sarjan ansiosta maailmanlaajuiseen julkisuuteensa. Sarjassa sipsutellaan menemään myös muun muassa Chanelin, Fendin ja Pradan arvokkaissa jalkineissa.

Converset ovat kaikkialla
Conversen huippusuositut All Star -tennarit ovat kaikkien aikojen myydyimmät urheilukengät, jotka ovat vuosikymmenten varrella valloittaneet niin rokkareiden kuin muodista innostuneiden sydämet. Ei siis mikään ihme, että nämä ehkäpä maailman legendaarisimmat kengät ovat seikkailleet myös kymmenissä eri tv-sarjoissa.

Conversen klassikkomallia nähtiin toistuvasti muun muassa 80- ja 90-lukujen Pulmuset-hittisarjan perheen pojan Budin sekä Frendien Rossin jaloissa. Uudemmista sarjoista esimerkiksi Rillit huurussa, House ja Moderni perhe ovat tuoneet tennarilegendat takaisin televisioruuduillemme.

90-luvun kenkäinspiraatiota Frendeistä
Frendit on varmasti tuttu televisiosarja kenelle tahansa henkilölle, joka on 90-luvun alun jälkeen avannut televisionsa. Sarja ei koskaan pursuillut brändejä samoissa määrin kuin esimerkiksi Sinkkuelämää, mutta on kuitenkin tehnyt tarkkasilmäisille katsojilleen tutuiksi monenlaisia kenkämerkkejä. Ross ja Chandler ovat selvästi tennarimiehiä, jotka suosivat erityisesti Converse- ja Puma-merkkejä. Rachel taas nähtiin sarjan pitkän historian aikana useaan otteeseen Manolo Blahnikin korkokengissä ja Monica puolestaan erilaisissa Stuart Weitzmanin saappaissa.

Rossin ja Chandlerin jalanjäljissä kulkeva voi klikata omat Conversen tai Puman tennarinsa kotiin netissä toimivasta Footway.fi -kenkäkaupasta, joka tarjoaa kattavan valikoiman myös lukuisia muita niin televisiosta kuin muualtakin tuttuja huippumerkkejä. Breaking Bad -televisiosarjaa seuranneelle tutustumisen arvoiset ovat ehdottomasti sarjan päähenkilö Walter Whiten jaloista lähestulkoon läpi koko sarjan löytyneet Clarks-merkin Wallabees-malliset kengät, jotka niin ikään ovat tilattavissa kätevästi suoraan kotiovelle.

Frendien fani voi kenkien lisäksi ottaa sarjasta vaikutteita lemmikkiharrastuksensa saralle. Kukapa ei rakastaisi Joeyn ja Chandlerin tipua ja ankkaa! Rossin Marcel-apinan lajitoveri sen sijaan saattaisi olla jo melkoisen villi lemmikkihankinta.

Leave a Reply

mts_cool