Yrityslainalla eläinhotellin omistajaksi

Lemmikit ovat monessa perheessä arvostettuja ja erityisen rakastettuja perheenjäseniä. Lemmikin loma-ajan hoito aiheuttaakin monissa lemmikkiperheissä harmaita hiuksia, sillä lemmikille halutaan vain parasta myös perheen loman aikana, eikä rakasta lemmikkiä mielellään jätetä kenen tahansa käsiin. Erilaiset eläinhotellit ovat tähän oivallinen ratkaisu ja moni yrittäjä onkin löytänyt tästä hyvän yritysidean. Monen haaveiden esteenä on vain raha. Yrityslaina on kuitenkin hyvä vaihtoehto, josta kerromme lisää tässä artikkelissa.

Yrityslaina eläinhotellin rahoituksessa

Eläinhotellin rahoitus onnistuu helposti yrityslaina-sivustolla. Qred-sivusto on oivallinen paikka aloittaa etsiessäsi eläinhotellin perustamiseen sopivaa yrityslainaa. Sivustolta löytyy näppärä yrityslainalaskuri, jonka avulla voit näppärästi arvioida tarvitsemasi lainan kuukausikuluja, kuukausilyhennystä ja lainan kokonaiskustannuksia. Laskurin käyttö on helppoa. Syötä vain laskuriin tarvitsemasi lainasumma ja toivomasi laina-aika. Sivuston kautta voi hakea yrityslainaa jopa 200 000 euroa ja laina-ajaksi voi valita kuudesta kuukaudesta 18 kuukautta.

Hakeaksesi yrityslainaa eläinhotellia varten Qredin kautta sinun ei tarvitse maksaa aloitusmaksua eikä hakemiseen liity piilokuluja. Voit saada vastauksen jopa tunnissa, etkä sitoudu mihinkään yrityslainaa hakiessasi. Yrityslainan hakeminen vie vain muutamia minuutteja, sillä hakuprosessi on erittäin helppo ja nopea, eikä yrityslainan hakeminen vielä sido yrittäjää ottamaan lainaa. Yrityslainatarjouksen voi saada jopa tunnin sisällä ja rahat yhden päivän sisällä. Toiminta on siis helppoutensa lisäksi myös erittäin nopeaa!

Unelmien eläinhotellista totta

Kun eläinhotellin rahoitus on kunnossa, on viimeistään aika huolehtia muista lemmikkihoitolan perustamiseen liittyvistä toimenpiteistä. Eläinhotellin perustamista varten läänineläinlääkärille on tehtävä ilmoitus. On tärkeää ottaa huomioon myös hoitolan naapurit, jotta naapurisopu säilyy ja jotta mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä naapurien taholta vältytään. Tilavaatimusten osalta on tärkeää huomioida eläinsuojelulain vaatimukset.

Yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä myös oman paikkakunnan yritysneuvojaan, jonka kanssa on mahdollista käydä läpi omaa yritysideaa ja keskustella esimerkiksi eläinhotellin rahoitukseen liittyvistä järjestelyistä. Yritysneuvoja osaa neuvoa myös eläinhotellin kirjanpidossa ja muissa yrittäjän arkeen liittyvissä asioissa. Eläinhotellin yritysidea kannattaa kirjata jo ennen yritysneuvojan tapaamista mahdollisimman tarkkaan ylös. Mieti yritysideassasi myös valitsemaasi kohderyhmää ja kuinka aiot saavuttaa tämän kohderyhmän mielenkiinnon.

Yritysneuvojan luona yritysideaasi käydään usein läpi SWOT-analyysin nelikenttämallin avulla. Ellei SWOT ole sinulle vielä tuttu, kannattaa tutustua myös siihen jo etukäteen. Lyhyesti sanottuna SWOT sisältää neljä kenttää, joissa arvioidaan yrityksesi vahvuuksia, heikkouksia, mahdollisuuksia ja uhkia. Tällainen tarkastelu auttaa havaitsemaan ne vahvuudet, joiden varaan yritystoiminta kannattaa rakentaa ja taas toisaalta ne heikkoudet, joihin kannattaa myös pureutua ja jotka on hyvä tiedostaa. Ehkäpä sinulla on erityisen paljon kokemusta eläinten hoidosta tai alan vankka koulutustausta tai ehkäpä olet muuten tunnettu esimerkiksi koirapiireissä ja sinulla on jo kosketuspintaa hotellin mahdollisiin asiakkaisiin. Joissakin tapauksissa esimerkiksi aihetta käsittelevä oma blogi voi olla hyvä keino nostaa esiin omaa osaamista ja tieto-taitoa.

Eläinhotellin sijaintia kannattaa harkita mahdollisimman tarkkaan. Tutustu alueeseen ja pohdi, onko alueella muita kilpailevia alan hotelleja? Mieti, riittääkö asiakkaita varmasti kaikille ja miten pärjäät kilpailussa muiden alan toimijoiden kanssa. Varmista, että kulkuyhteydet hotellille ovat riittävän hyvät, jotta asiakkaat löytävät helposti perille. Etenkin suurimmissa kaupungeissa on hyvä, jos hotellille pääsee näppärästi myös julkisen liikenteen kulkuvälineillä.

Leave a Reply

mts_cool