Karvakaverille parhaat lemmikkitarvikkeet lainarahalla

Kotona suloisesti köllivän karvakaverin hemmottelu on lemmikin omistajille tärkeää. Lemmikit ovat nykypäivänä niin yleisiä ja suosittuja monissa suomalaisissa kodeissa, että markkinoille on syntynyt täysin uudenlainen valikoima erilaisia lemmikkitarvikkeita moneen eri tarpeeseen – ja monelle eri lompakolle.

On varmasti totta, että jokainen lemmikin omistaja haluaisi hemmotella karvakavereitaan tiukasta rahatilanteesta huolimatta. Personoidut tarvikkeet, kuten ruokakupit ja kaulapannat, sekä herkut, pedit, lelut ja asusteet saattavat kuitenkin maksaa maltaita varsinkin silloin, kun lompakon nyörit ovat erityisen tiukalla. Rakastettu lemmikki ansaitsee kuitenkin hemmottelua tästä huolimatta – mitä tällaisessa tilanteessa kannattaisi sitten tehdä? Yksi vaihtoehto on kätevä kulutusluotto, jonka avulla voit hemmotella lemmikkiäsi mielin määrin.

Hemmottele lemmikkiäsi lainarahalla

Lemmikkimme ansaitsevat vain ja ainoastaan parasta. Yksi tapa vastata lemmikin pohjattomaan rakkauteen on hemmotella sitä ihanilla herkuilla, personoiduilla lemmikkitarvikkeilla tai uudella pehmoisella pedillä. Voikin olla, että lemmikin syntymäpäivä lähestyy, mutta oma pankkitili huutaa tyhjyttään. Yhtenä vaihtoehtona on pyytää vaikkapa sisarusta, puolisoa tai ystävää lainaamaan tarvittava summa lemmikin erityistä lahjaa varten. Aina rahaa ei kuitenkaan ole mahdollista tai sitä ei viitsitä pyytää toiselta ihmiseltä lainaan.

Jos rahaa ei liikene lemmikkitarvikkeiden shoppailuun läheiseltä tai omalta säästötililtä, eikä luottokorttiakaan ole käytössä, tällöin yksi varteenotettava vaihtoehto voi olla pienen (tai miksipä ei suuremmankin) kulutusluoton hakeminen. Kulutusluotto on nimensä mukaisesti luotto, jota haetaan kulutusta varten. Sillä on mahdollista maksaa esimerkiksi lomamatka tai uusi auto, mutta sitä voidaan käyttää vapaasti myös mihin tahansa muuhun väliaikaiseen kulutukseen, kuten tässä tapauksessa oman lemmikin hemmottelemiseen sille erityisenä päivänä.

Kulutusluottoa on mahdollista hakea sekä vakuudellisena että vakuudettomana. Pienemmät kulutusluotot ovat normaalisti vakuudettomia, eli tällaisen luoton hakeminen on todella helppoa, sillä sinun ei tarvitse antaa lainasummalle erillisiä vakuuksia, vaan usein riittää, että sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Vakuudetonta kulutusluottoa on helppo hakea suoraan verkossa. Lainahakemuksen täyttämiseen ei parhaimmillaan mene kuin muutama minuutti, ja ensimmäiset lainatarjoukset saat yleensä jo muutamien minuuttien sisällä lainahakemuksen lähettämisestä. Kulutusluotolle tarjottu korkotaso määräytyy antamiesi tietojen pohjalta, mutta tästä huolimatta eri kulutusluottojen välillä voi esiintyä suuriakin eroja. Jotta et tulisi ottaneeksi liian kallista luottoa, on tärkeää, että muistat aivan ensimmäiseksi kilpailuttaa myös pienemmät kulutusluotot lemmikkitarvikkeiden hankintaa varten.

Muista kilpailuttaa kulutusluotot

Kulutusluottojen kilpailuttaminen tarkoittaa käytännössä sitä, että vertailet mahdollisimman monen eri pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjouksia toisiinsa. Lainatarjousten vertaaminen voi kuitenkin olla yksitellen todella haastavaa ja vie lisäksi runsaasti aikaa, joten voit helposti suorittaa lainojen kilpailutuksen osoitteessa https://www.rahalaitos.fi ja vieläpä täysin ilmaiseksi.

Lainojen kilpailuttamisen avulla vertailukone vertailee puolestasi lainatarjoukset ja järjestää ne selkään paremmuusjärjestykseen. Vertailukone käyttää vertailussa vertausarvona lainojen todellista vuosikorkoa, joka pitää sisällään lainan nimelliskoron lisäksi myös lainan muut kulut, kuten avausmaksun ja tilinhoitokulut.

Pienemmissä lainasummissa juuri lainakulut voivat lainan alhaisesta nimelliskorosta huolimatta kasvattaa lainan lopullista summaa merkittävästi, joten mikäli harkitset kulutusluoton hakemista lemmikin hemmottelemiseksi, tällöin on erityisen tärkeää, että muistat kilpailuttaa lainatarjoukset ennen yhdenkään lainatarjouksen hyväksymistä.

Lainavertailu Rahalaitoksen kautta on helppo ja nopea tapa selvittää, mistä saat kaikkein edullisimmalla korolla varustettua lainaa. Lainojen kilpailutus ei myöskään sido sinua ottamaan lainaa, joten mikäli et saa yhdeltäkään pankilta tai rahoituslaitokselta tarpeeksi kilpailukykyisellä korolla varustettua lainaa, voit antaa lainatarjousten voimassaoloajan umpeutua ja täyttää uuden hakemuksen myöhemmin uudestaan. Kulutusluoton hakeminen esimerkiksi yhdessä avopuolison kanssa voi myös auttaa parantamaan annetujen lainatarjousten korkotasoa.

Leave a Reply

mts_cool